Workshops

Yinyoga och frukost – 2/10

Lämna veckan som varit och njut av yinyogans avslappnande effekter. Släpp prestationen och tillåt dig själv att bara vara, du är alldeles tillräcklig i ditt varande.

Med hjälp av yinyoga kan vi arbeta med bindväven i kroppen på ett mjukt och inkännande sätt. Genom att jobba med bindväv och fasciastråk kan vi skapa avspänning och flexibilitet. Denna yogaform passar även dig som upplever stor stelhet i kroppen.

Yinyoga är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin. Temat för denna workshop är höst och därmed metallelementet enligt traditionell kinesisk medicin. Vi kommer att jobba med att släppa taget, skapa följsamhet och låta kropp och sinne gå in i en mer vilsam period.

Vi kommer att befinna oss i varje position mellan 3-5 minuter men det finns även utrymme att utforska rörelser och hur dessa känns i just din kropp. Inom yinyoga är det även en fördel att ta hjälp av bolster, kuddar och andra hjälpmedel för att närma dig avslappning i positionerna.Efter yogan äter vi en god hotellfrukost tillsammans
två trappor upp.

När: 2/10 kl 08.00-10.00

Var: Yogarummet, Kungsgatan 47, Boden (hotell Bodensia)

Pris: 399:-

 

Boka tid