Hej, så roligt att du har hittat hit!

Det är jag som är Angelica, en yogi med socionombakgrund och med stort intresse för det holistiska perspektivet.

Jag har alltid varit lite av en nyfiken sökare som lockats av det alternativa och det holistiska synsättet på människan. När jag fann yogan och dess filosofi kände jag mig väldigt lockad av att få veta mer.

2011 började jag praktisera yoga mer regelbundet, då i form av Kundaliniyoga, för att sedan gå över till Ashtanga yoga under 2015, vilket jag upplevde utmanade mig mer fysiskt.

Det yogan framförallt har lärt mig är att uppleva nuet och att se på mig själv med snälla ögon. Genom medvetna andetag synkade med sköna rörelser hittade jag en flexibilitet både i kroppen och sinnet men framförallt så lärde jag mig att lyssna inåt.

Få mer kontakt med kroppen

Jag utbildade mig sedan till yogalärare och utbildar mig fortfarande inom yogan med största nyfikenhet. Detta för att jag vill ge andra den fina upplevelsen som jag har haft och har än idag av yogan.

Jag tror att vi behöver komma mer i kontakt med vår kropp och vårt inre för att öka välmåendet. I stor utsträckning befinner vi oss idag uppe i huvudet och kanske tror på varenda tanke som dyker upp.

Jag vågar tro att om vi får mer kontakt med kroppen igen kan vi öka känsligheten för vad vi behöver samt vara mer i nuet.

Jag vågar tro att om vi får mer kontakt med kroppen igen kan vi öka känsligheten för vad vi behöver samt vara mer i nuet. I min dröm om att sprida yogan och dess fantastiska effekter bor också en längtan efter att sänka tröskeln till yogan.

Yogan är mer tillgänglig än många tror och jag lägger stor vikt vid att alla som yogar hos oss gör det efter egen förmåga och med egna förutsättningar.

Vikten av återhämtning 

Under en period i mitt liv levde jag med sömnbrist och fick känna på de negativa effekterna som det medför. Detta var en extremt utmanande tid och jag gick in i en period av nedstämdhet och stress.

Nervsystemet var stressat och min själ likaså. Jag är övertygad om att de verktyg som jag har samlat på mig för återhämtning, medveten närvaro och bra näring hjälpte mig att hålla näsan ovanför vattenytan under denna period.

Många av dessa verktyg har jag hittat i yogan. Det jag behövde var såklart sömn men med rätt återhämtning och mindset kunde jag ta mig igenom den här tuffa perioden, något tilltufsad men med hälsan i behåll.

Utbildningar

Några av mina utbildningar ser du här nedan.

  • Grundutbildning yoga
  • Ashtanga yoga
  • Yoga Nidra
  • Global yoga 
  • Massageterapeut & instruktör i spädbarnsmassage
  • Socionom
  • Motiverande samtal
  • Reiki steg 1 och 2
  • Mindfulnessinstruktör