Angelica

Angelica är grundare av Yogarummet och leder klasser, kurser och workshops inom Globalyoga, Yoga för återhämtning, Yinyoga, Mindfulness och Detox Yoga.

Angelica är yogin med socionombakgrund som har ett brinnande intresse för det holistiska perspektivet. Angelica utbildade sig senare till yogalärare och utbildar sig fortfarande inom yogan med största nyfikenhet.

“Jag vågar tro att om vi får mer kontakt med kroppen igen kan vi öka känsligheten för vad vi behöver samt vara mer i nuet. I min vision om att sprida yogan och dess fantastiska effekter bor också en längtan efter att sänka tröskeln till yogan. Yoga är mer tillgänglig än många tror och jag lägger stor vikt vid att alla som yogar hos oss gör det efter egen förmåga och med sina egna unika förutsättningar”.

Ida

Ida arbetar som förskollärare i Boden med en stor passion för yoga. Ida har utbildat sig till yogalärare, barnyogalärare samt yoga nidra ledare för barn och leder klasser och kurser i Hathayoga på Yogarummet.

Ida bor i Skogså utanför Boden och lever där med sin man och två barn. På fritiden gillar Ida att läsa och vara ute i naturen.

“För mig så är yoga ett förhållningssätt och ett sätt att leva. Jag älskar att förmedla det jag vet och ser att det är i mötena med varandra som vi växer. Yoga handlar inte om prestation utan att vara. Att hitta kärlek och glädje i det vi gör. Att leva ett liv i sanning och vänlighet. Det viktigaste mötet du gör i livet är ändå mötet med dig själv så försök att vara vänlig och kärleksfull i det du gör så tror jag verkligen att det kommer att ge ringar på vattnet och är det någonting som världen behöver just nu så är det kärleks och vänlighet”.

Ulrica

Ulrica jobbar med utbildning och lärande som specialpedagog inom grund och gymnasieskola. De senaste åren har Ulrica även arbetat som Avspänningspedagog med stresshantering, coachande samtal, avspänningsmassage, MediYoga och mindfulness.

Ulrica bor i Luleå tillsammans med sin familj och driver även företaget Pausbyrån.

På Yogarummet har Ulrica klasser och kurser i MediYoga.

“Yoga har för mig varit en oas, en källa till återhämtning. Jag har fått öva mig i att återfå kontakt med min kropp igen efter att ha levt som en huvudfoting, styrd och pressad av mina tankar i tron att allt jag tänker är sant ; ) Yogan hjälper mig att vara förankrad här och nu även om det stormar runt omkring”.

Caroline

Caroline bor i Kusån strax utanför Boden, jobbar som ekonom och är för närvarande delvis föräldraledig med sin tvååriga dotter. Caroline tycker om att åka skidor på vintern och våren, plocka svamp om hösten, bada i älven på sommaren och resa när helst det finns tillfälle.

På Yogarummet sprider Caroline sin kunskap om yinyoga på regelbundna kurser och klasser.

“För mig handlar yoga om att ta hand om mig själv. Att för en stund göra gott för både kropp och själ. Den kan följa med överallt, genom alla årstider och alla delar av livet”.

Johanna

Johanna är civilingenjören som bytte bana mitt i livet och driver idag c/o Beauty, en salong belägen på samma ställe som Yogarummet. Johanna arbetar bland annat med naturkosmetisk hudvård och även hon har ett holistiskt förhållningssätt i sitt arbete med människor. Yoga för män och yinyoga är klasser och kurser där du möter Johanna på Yogarummet.

”För mig är yoga ett verktyg som ger mig möjlighet att landa i mig själv och på ett enkelt sätt få smärta och stelhet att släppa. Yoga ger mig lugn i en stressad vardag och djupare sömn”.

Catarina

Catarinas grund i yogan är det holistiska perspektivet och hon är utbildad inom Kundaliniyoga, Yinyoga och är även Barnyogalärare. Som yogini bär nyfikenheten och lusten vidare efter andra yogiska stigar, bland annat inom Breath Walks och Yoga Nidra. För Catarina har naturen & uterummet en central plats året om – både i arbetet som utepedagog och på fritiden – vilket bland annat lett till pop-up yogaklasser utomhus om somrarna tillsammans med andra yogalärare från  gruppen YogaOasen.

På Yogarummet håller Catarina kurser & klasser inom Kundaliniyoga. 

”För mig betyder yogan att bakom slutna ögonlock lära känna min fysiska kropp inifrån & ut, möta mina sinnens flöde, utforska kraften i mitt andetag och att kunna sitta med det som känns skönt, eller oskönt, för den delen. Yogan gör mig gott i alla delar av livet och dess verktyg vill jag så gärna dela med andra.”