Företagspaket

Det finns en mängd olika forskningsrapporter när det kommer till stress och prestation. Det går att se att produktiviteten minskar i takt med att stressen ökar och blir långvarig. Viss nivå av stress kan vara bra för vår prestation men det är sällan vi landar på “lagom” stress. Istället tippar vi över till för hög eller långvarig stress och återhämtningen blir lidande.

Nu finns det en unik möjlighet för dig som arbetsgivare att skapa bättre förutsättningar för din arbetsgrupp att återhämta sig och på så vis skapa goda resultat.

Genom vårt företagspaket skapar du en regelbunden paus för återhämtning, stresshantering och ny energi. Företagspaketet innebär att du ger din arbetsgrupp möjlighet att själv välja den form av återhämtning som passar just den enskilda individen, för det är väl ingen nyhet att vi alla är olika och att även behovet av återhämtning kan se olika ut.

Hur går det då till?

Du som arbetsgivare kontaktar oss för att vi gemensamt ska kunna tittar på behovet i just din arbetsgrupp. Vi tar fram olika alternativ på återhämtningsformer som dina anställda sedan får välja mellan på regelbunden basis. Vill du erbjuda dina anställda möjlighet till återhämtning en gång per vecka, en gång i månaden eller på något annat sätt?
Exempel på återhämtningsformer kan vara guidade meditationer, mindfulness, massage eller reiki. Det finns även möjlighet att ha tillfällen med gruppyoga om det passar bättre. 

Kontakta oss för mer information och prisförslag.

Föreläsningar

Vi vet hur viktigt det är att hitta balans mellan prestation och återhämtning och har god kunskap om vad långvarig stress gör med oss människor. Vi har på uppdrag av olika aktörer haft tillfällen att föreläsa om just dessa ämnen vilket har varit mycket populärt. 

Vill ni att vi föreläser i just er arbetsgrupp? Kontakta oss för mer information och prisförslag.