Boka kurs eller klass


Yoga för återhämtning

Minska din stress och bli mer hållbar. Under 4 tillfällen innan jul får du chans att prioritera dig själv och ditt välmående.

Med hjälp av skonsam yoga och meditation skapar vi återhämtning för både kropp och själ. Detta är en bra klass för nybörjare.

  • 4 söndagar kl 18.00 med start 21/11 (ingen yoga 28/11).
  • Vart: Kungsgatan 47, Boden (Hotell Bodensia)
  • Pris: 695:- om du bokar innan 1/11 (ord. pris 900:-)


Morgonyoga

Vill du starta din vecka på ett medvetet sätt? Vill du ge dig själv goda förutsättningar för att få återhämtning och mer energi innan veckan drar igång?

Då är du varmt välkommen på morgonyoga! Här jobbar vi med energihöjande och sköna rörelser för att mjuka upp och väcka kropp och sinne. Varje måndag träffas vi och startar upp veckan med sköna solhälsningar för att mjuka upp och skapa energi i kroppen. Varje pass avslutas med en guidad avslappning där du får möjlighet att lyssna inåt och uppmärksamma dina egna behov inför veckan.

  • 4 måndagar kl 06.45 – 07.45 med start 22/11.
  • Vart: Kungsgatan 47, Boden ( Hotell Bodensia)
  • Pris: 695:-


Senioryoga

Yoga är någonting som går att göra tillgängligt för alla kroppar och även då våra förutsättningar förändras kan yogan finnas med som en stöttepelare genom livet. När vi jobbar med senioryoga har vi fokus på rörlighet, balans och viss styrka, allt utifrån egna förutsättningar. Ibland jobbar vi med stol som hjälpmedel och vi tittar även på olika alternativ på positioner som kan upplevas som utmanande. 

Vi jobbar med mjuk och skonsam fysisk yoga men vi fokuserar även på andningen och medveten närvaro. Det finns gott om tid för avslappning efter den fysiska sekvensen och under avslappningen tar vi kontakt med kroppen på ett djupare plan. 

Senioryogan genomförs i samarbete med ABF och anmälan till dessa klasser gör du på deras hemsida. För att komma till ABFs hemsida klicka HÄR. 


Återhämtande yogaretreat

Ur ett fantastisk samarbete med Sörbyn Lodge föds nu ett helgretreat där du får tillfälle att landa, vila, yoga och läka i sann mindfulnessanda.

Temat för denna helg är återhämtning, vila och reflektion. Här får du ta en paus från vardagens alla göromål i en miljö som är tillåtande, utforskande och naturskön.

Med hjälp av tekniker som yoga, andningsövningar och meditationer kan vi komma i kontakt med vårt innersta, hitta återhämtning och vila för både kropp och sinne.

Med närhet till naturen kan du släppa taget om prestationen och bara vara. Låt dig bli guidad till avslappning och upptäck fantastiska verktyg när det kommer till stresshantering.

Det kommer även att finnas möjlighet att boka in sig på ansiktsbehandling då vi har fantastiska Johanna Åstrand från c/o Beauty, på plats i Sörbyn under denna helg. Johanna är mån om både miljön och din hud i sina behandlingar och använder ekologiska och näringsrika produkter. Under lördagen kommer det att finnas utrymme att boka in sig på en behandling, dock gäller först till kvarn då det är begränsat med tider tillgängliga. Meddela vid bokning om du även vill boka en behandling (behandling ingår ej i priset för retreatet).

När: 26-28/11. Incheckning från kl 18.00 den 26/11. Utcheckning kl 14.00 den 28/11.

Vart: Sörbyn Lodge, Sörbyn 222, 961 97 Gunnarsbyn.

Bokning: booking@sorbyn.se

Pris: 3695:- inkl. 2 frukost, 2 lunch samt 2 middagar.

Frågor kring innehåll: info@yogarummet.se eller 070-390 43 62.Välj i formuläret vilken klass eller kurs du vill boka och fyll i dina kontaktuppgifter. Du får sedan en bekräftelse via mail där all praktisk information också finns med.