Boka kurs eller klass

Återhämtande yoga 

Minska din stress och bli mer hållbar i höst. Under 8 tillfällen får du chans att prioritera dig själv och ditt välmående.
Med hjälp av skonsam yoga och meditation skapar vi återhämtning för både kropp och själ.

  • Måndagar kl 17.00 med start 20/9. Fullbokad
  • Tisdagar kl 18.30 med start 21/9. Fullbokad
  • Tisdagar kl 20.00 med start 21/9.

Boka innan 31/8 och få boka tidigt rabatt! Pris 1400:- (ord. 1650:-)

Beskriv nedan vilken grupp du vill boka in dig på.

Senioryoga

Yoga är någonting som går att göra tillgängligt för alla kroppar och även då våra förutsättningar förändras kan yogan finnas med som en stöttepelare genom livet. När vi jobbar med senioryoga har vi fokus på rörlighet, balans och viss styrka, allt utifrån egna förutsättningar. Ibland jobbar vi med stol som hjälpmedel och vi tittar även på olika alternativ på positioner som kan upplevas som utmanande. 

Vi jobbar med mjuk och skonsam fysisk yoga men vi fokuserar även på andningen och medveten närvaro. Det finns gott om tid för avslappning efter den fysiska sekvensen och under avslappningen tar vi kontakt med kroppen på ett djupare plan. 

Senioryogan genomförs i samarbete med ABF och anmälan till dessa klasser gör du på deras hemsida. För att komma till ABFs hemsida klicka HÄR. 

 

Återhämtande yogaretreat

Ur ett fantastisk samarbete med Sörbyn Lodge föds nu ett helgretreat där du får tillfälle att landa, vila, yoga och läka i sann mindfulnessanda.

Temat för denna helg är återhämtning, vila och reflektion. Här får du ta en paus från vardagens alla göromål i en miljö som är tillåtande, utforskande och naturskön.

Med hjälp av tekniker som yoga, andningsövningar och meditationer kan vi komma i kontakt med vårt innersta, hitta återhämtning och vila för både kropp och sinne.

Med närhet till naturen kan du släppa taget om prestationen och bara vara. Låt dig bli guidad till avslappning och upptäck fantastiska verktyg när det kommer till stresshantering.

Det kommer även att finnas möjlighet att boka in sig på ansiktsbehandling då vi har fantastiska Johanna Åstrand från c/o Beauty, på plats i Sörbyn under denna helg. Johanna är mån om både miljön och din hud i sina behandlingar och använder ekologiska och näringsrika produkter. Under lördagen kommer det att finnas utrymme att boka in sig på en behandling, dock gäller först till kvarn då det är begränsat med tider tillgängliga. Meddela vid bokning om du även vill boka en behandling (behandling ingår ej i priset för retreatet).

När: 15-17/10. Incheckning från kl 18.00 15/10. Utcheckning kl 13.00 17/10.

Vart: Sörbyn Lodge, Sörbyn 222, 961 97 Gunnarsbyn.

Bokning: booking@sorbyn.se

Pris: 3695:- inkl. 2 frukost, 2 lunch samt 2 middagar.

Frågor kring innehåll: info@yogarummet.se eller 070-390 43 62.Välj i formuläret vilken klass eller kurs du vill boka och fyll i dina kontaktuppgifter. Du får sedan en bekräftelse via mail där all praktisk information också finns med.