Precis som namnet avslöjar så är den huvudsakliga inriktningen på Yogarummet just yoga men det finns även andra typer av tjänster som exempelvis kurser inom mindfulness samt massage- och reikibehandlingar.

Massage

Denna massage är en mjuk och skonsam behandling som syftar till att skapa
återhämtning och avslappning i såväl kropp som sinne. Massagen hjälper till att mjuka upp spända muskler och ökar blodcirkulationen i både bindväv och muskulatur. Behandlingen utgår från dina behov och önskemål.

Reiki

Reiki kan enklast beskrivas som en japansk behandlingsmetod där vi arbetar med
energiflödet i kroppen. Genom mjuk beröring kan vi komma till avslappning och
kroppens egna läkande system aktiveras.
Innan behandlingen sitter vi ned och pratar om eventuella problemområden och vad ditt behov är. Under behandlingen ligger du ned på en behandlingsbänk med värmefilt (kan väljas bort) och kläderna på. Med hjälp av olika handpositioner och mjuk beröring jobbar vi med din livsenergi och många upplever en skön avslappning som minskar på stress.

Avslappningsmassage och Reiki

Denna behandling kombinerar det bästa av två världar. Vi börjar med avslappningsmassage som är en mjuk och skonsam behandling som syftar till att skapa återhämtning och avslappning i såväl kropp som sinne.
Massagen hjälper till att mjuka upp spända muskler och ökar blodcirkulationen i både bindväv och muskulatur.

Efter avslappningsmassagen får du en värmefilt och kan sjunka ännu djupare in i avslappning med hjälp av reiki.
Reiki kan enklast beskrivas som en japansk behandlingsmetod där vi arbetar med energiflödet i kroppen. Genom mjuk beröring kan vi komma till avslappning och kroppens egna läkande system aktiveras.

Behandlingen utgår från dina behov och önskemål.

 

Boka tid