Spring equinox part 1

Lördag 25 mars kl. 8.00-10.00
 
Den 20 mars infaller vårdagjämningen, då natt och dag är lika långa. Vi tar klivet in i sommarhalvåret då naturen vaknar till liv och människor likaså. Denna vecka är ett perfekt tillfälle att rensa ut det som inte längre gagnar och i stället välkomna det nya, det som gör gott både i garderober, i kropp och i sinne.
 
Denna morgon bjuds du in till en renande och stärkande kriya full av kraft och energi. Efter kriyan blir det en lång och djup vila till klangskålar och sedan en avslutning med en fräsch yogisk smoothie.
 
Lärare: Catarina Laestadius
Plats: Yogarummet
Boka klassen: via mejl till catarina.yogaoasenboden@gmail.com alternativt som SMS till 070-572 62 47 senast fredag 24 mars.
 
Investering: 250 kr 
 

Spring equinox part 2

Söndag 26 mars kl. 18.00-20.00
 
Den 20 mars infaller vårdagjämningen, då natt och dag är lika långa. Vi tar klivet in i sommarhalvåret då naturen vaknar till liv och människor likaså. Denna vecka är ett perfekt tillfälle att rensa ut det som inte längre gagnar och i stället välkomna det nya, det som gagnar vare sig det gäller kropp eller sinne, vanor eller relationer.
 
Denna kväll bjuder vi in det stillsamma, det som behöver tid för att formulera sig men som växer sig starkt om vi ger det utrymme. Kvällen avslutas med en ayurvedisk kvällsdryck.
 
Lärare: Catarina Laestadius
Plats: Yogarummet
Boka klassen: via mejl till catarina.yogaoasenboden@gmail.com alternativt som SMS till 070-572 62 47 senast fredag 24 mars.
 
Investering: 250 kr

Ashtanga yoga på ditt eget vis,
22-23/4 kl 09.00-12.00

Här utforskar vi hur en egen yogapraktik kan se ut och tittar bland annat på grundelementen och andningstekniken inom yogan. Detta är ett fint tillfälle för dig att lyssna inåt, få kontakt med kroppen och jobba på flexibiliteten, både fysiskt och mentalt.
 
Ashtanga yoga är en mer dynamisk och flödande yogaform som utmanar kropp och sinne på ett härligt och utvecklande sätt. Med andningen i samarbete med rörelser kan du landa i kroppen och låta din inre kompass få ta större plats. 
 
Denna workshop pågår i två dagar vilket ger oss tillfälle att fördjupa oss i tekniken och uppleva kroppen i yogan. Denna workshop leds av erfarna Lenitha Hedqvist som med sin långa erfarenhet och fantastiska förmåga att guida kommer att låta dig utforska yogan utifrån dina egna unika förutsättningar.
 
Boka