Välkommentill Yogarummet!

Yogakurser i Göteborg!

 

Varmt välkommen att vara med på yoga! Jag undervisar i Vinyasa Yoga och Mindful Hatha Yoga på härliga Mindful Yoga i Majorna i Göteborg. All yoga på Mindful Yoga i Majorna har sin grund i att vi yogar för att hitta närvaro i första hand. Det är aldrig tal om att pressa sig själv för att uppnå en avancerad position. Alla yogalärare på Mindful Yoga har yoga som ett sätt att utöva mindfulness. Mindful Yoga erbjuder många sorters yoga, prova dig fram till vad som passar just dig!

 

En typ av yoga som jag tycker oerhört mycket om är Vinyasa Yoga, som är en flödande yogaform där rörelserna övergår i varandra. Jag har hållit kurser i Vinyasa Yoga på Mindful Yoga sedan starten i augusti 2015, jag fortsätter under hösten 2017 och kommer fortsätta även under våren 2018.

 

Vinyasa Yoga har sitt ursprung i Hatha Yoga, som är ett samlingsnamn för fysisk yoga. Om man utövar Hatha Yoga som grundform blir tempot lugnare och man får möjlighet att stärka uthålligheten samtidigt som kroppen sträcks ut ordentligt. Avslappningen som följer efteråt blir en härlig stund! Denna typ av yoga undervisar jag  i under hösten 2017. Det är en kurs på nybörjarnivå som är öppen för alla, de som är helt nybörjare såväl som de som har provat yoga förut. Jag kommer också hålla workshop om yoga och anatomi under flera tillfällen hösten 2017.

 

För att komma till schema och anmälningsformulär går du till Mindful yoga i Majornas hemsida genom att klicka HÄR

 

gallery/bakgrund smal 1773 o 545